solyanreklam
sagreklam

Bursa'da sorunları birlikte çözeceğiz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’nin (GESİAD) düzenlediği toplantıda genç sanayicilerle bir araya geldi.

Bursa'da sorunları birlikte çözeceğiz
  • 21 Şubat 2019, Perşembe 10:15
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’nin (GESİAD) düzenlediği toplantıda genç sanayicilerle bir araya geldi. Almira Otel’de düzenlenen toplantıda açılış konuşması yapan GESİAD Başkanı Kerim Demiral, geceye katıldığı için Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

“BURSA’DA ÇOK DEĞER VAR AMA HİKAYELERİ YOK”

Toplantıda konuşan Mustafa Bozbey, Bursa’nın, turizmi, doğal güzellikleri ve  tarihi değerleriyle çok özellikli bir kent olduğunu söyledi. Kentin sorunlarının da olduğuna vurgu yapan Bozbey şöyle devam etti: “Kıymetini bilememişiz Bursa’nın. Bazı değerlerini kaybetmişiz. Çevresel, ulaşım, ekonomik, planlama gibi pek çok sorunu var Bursa’nın. En önemli sorun, biz Bursa’yı birlikte yönetemedik. Biz insan için şehir planlamasını, Nilüfer’de kısmen başardık. Şimdi Bursa’da da bunu yapmayı hedefliyoruz. Sorunları birlikte çözeceğiz” dedi. Bursa’nın değerlerinin hikayelere dönüştürülemediğini belirten Mustafa Bozbey, “Bursa’da pek çok değer var ama hikayeleri yok. Avrupa’da gezip gördüğümüz her yerin hikayesi var. Bunu yapabilirsek turizm anlamında pek çok değer kazandırırız kente. Sorunları iyi biliyoruz. Tartışarak kentin sorunlarını muhataplarıyla çözeceğiz. Ankara’dan bakanların her dediği olursa her şey doğru olmaz. Kente yapılacak olanı bu şehir insanı daha iyi planlar” diye konuştu. Mustafa Bozbey  toplantıda ayrıca GESİAD’a yeni üye olanlara rozet takıp, üyelik belgelerini verdi.
GESİAD Başkanı Kerim Demiral de Mustafa Bozbey’e plaket vererek katılımı için  teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık