solyanreklam
sagreklam

Bisiklet Turunun 2’nci Etabı Tamamlandı

Ömer Halisdemir’i anmak için düzenlenen bisiklet turunun 2’nci etabı tamamlandı. Bolu’dan vatan toprağı alan bisikletliler Ankara’ya doğru yol aldı....

Bisiklet Turunun 2’nci Etabı Tamamlandı
  • 12 Temmuz 2018, Perşembe 16:06
Bisiklet Turunun 2’nci Etabı Tamamlandı

Ömer Halisdemir’i anmak için düzenlenen bisiklet turunun 2’nci etabı tamamlandı. Bolu’dan vatan toprağı alan bisikletliler Ankara’ya doğru yol aldı.

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) gerçekleştirdiği 15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yılı nedeniyle Arnavutköy Belediyesi’nin düzenlediği ‘Ömer Halisdemir Bisiklet Turu’na katılan profesyonel bisikletçiler “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma etkinlikleri kapsamında Bolu il merkezine ulaştı. Darbeci General Semih Terzi’yi başından vurarak darbenin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir anısına pedal çeviren sporcular, Demokrasi Meydanı’nda Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, AK Parti Siyasi Hukuki İşler Başkanı Mazhar Bozoğlu tarafından karşılandı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, sporculara Şehit Ömer Halisdemir ‘in kabrine götürmeleri için şehitlikten alınan toprağı teslim etti.

“Arnavutköy Belediyesi’ne teşekkür ediyorum”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz programda yaptığı konuşmada: “15 Temmuz dolayısıyla Arnavutköy Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği bisiklet turunda Bolumuzun şehitliğinden aldığı toprağı Ömer Halisdemir ’in kabrine götürmek için yaptığı bu faaliyetten dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz. Birkaç gün sonra 15 Temmuz kurtuluş mücadelesinin yıl dönümü. Bizler de inşallah bu kutlu mücadeleyi yıllarca yaşatarak; demokrasimize zarar verecek iç ve dış bütün mihraklara ders vermiş olmanın bayramını kutlayacağız diye düşünüyorum. Bugün burada olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Katılımlarından dolayı Arnavutköy Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık