‘Bir Tutam Renk’ adlı resim sergisi izlenime sunuldu.

BUSMEK kursiyerlerinin el emeğini gözler önüne seren ‘Bir Tutam Renk’ adlı resim sergisi izlenime sunuldu.

‘Bir Tutam Renk’ adlı resim sergisi izlenime sunuldu.
  • 16 Ocak 2018, Salı 21:54

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (BUSMEK), 13. eğitim döneminde de hayatlara pozitif yönde dokunmaya devam ediyor. BUSMEK resim öğretmenlerinden Fatma Sarp ve kursiyerlerinin bir yıl boyunca titiz çalışmalarıyla ortaya çıkardıkları ‘Bir Tutam Renk’ temalı resim sergisi, Endülüs Park AVM sanat galerisinde sanatseverlerin beğenisine sunuldu. İzleyenlere adeta görsel bir şölen sunan sergide, 38 kursiyerin bir yıllık çalışmalarından oluşan 53 eser yer alıyor.

Fotoğrafların tuvale transfer tekniğiyle aktarılması ve odak noktalarının renklendirilmesinden dolayı bu ismi alan sergide; Bergin Ayfer Aykam, Gürsel Erden, Belma Sağlam, Necla Masatoğlu, Sebahat Gökçayır, Melek Özerol, Fitnat Bayduz, Canan Özoğlu, Nurten Tezelli, Hatun Soylu, Dilek Aydoğdu, Mine Altay, Aylin Yıldız, Asuman Çiçek, Sema Aydemir, Esma Acar, Mukaddes Sezer, Ayşe Sak, İkbal Kanber, Hulusi Kars, Ergün Alkaya, Ali Bağde, Mukaddes Baş, Ayşegül Kalyon, Handan Özügeldi, Gülay Baran, Hafize Koygun, Mine Doğan, İlknur Kolçalar, Nazmiye Türker, Zuhal Barın, Fatma Kısa, Nurcan Sönmez, Sevgi Bulut, Nurdan Düzgündikiş, Nercan Uzun, Huriye Akmestanlı ve Nursen Yurtdaş’ın eserleri yer alıyor. Sergi, 19 Ocak Cumartesi tarihine kadar Endülüs Park AVM Sanat Galerisi’nde görülebilir.