solyanreklam
sagreklam

Bir İnancın Zaferi Çanakkale...

Beşiktaş Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümü kapsamında konser etkinliği düze...

Bir İnancın Zaferi Çanakkale...
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Bir İnancın Zaferi Çanakkale...

İskender Paydaş ve Zamansız Şarkılar Senfoni Orkestrası Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen konserde bir araya geldi.

İskender Paydaş’ın yeni projesi Zamansız Şarkılar Senfoni Orkestrası, Türk müziğinin zenginliğini ve gücünü yanına alarak farklı yorumlara ev sahipliği yaptı. Sıcak ve zengin tınılar, aşina olunan melodiler ve bambaşka bir orkestrasyon ile İskender Paydaş’ın Zamansız Şarkıları muhteşem bir altyapı ve görsel şovla sunuldu.

Pop-rock yorumuyla dikkat çeken Zamansız Şarkılar Senfoni Orkestrası, dinleyiciyle ilk defa 18 Mart’ta Fulya Sanat’ta Çanakkale Zaferi’ne ithafen düzenlenen konserde buluştu. Orkestra, Çanakkale'de tarih yazan şehitlerimizi andı. Etkinliğe; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Fulya Sanat'ta gerçekleşen konsere; Atiye, İpek Açar, Özgün, Mirkelam, Serkan Çağrı gibi konuk sanatçılar da katılarak, İskender Paydaş imzalı şarkılarını seslendirdi.

Sahneye çıkmadan önce duygularını dile getiren İskender Paydaş, “Bugün hem heyecanlı, hem gururlu, hem de çok duygusal hissediyorum. Şehitlerimizin anısının önünde saygıyla eğiliyorum” diye konuştu. Geceye ev sahipliği yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise, "Çanakkale Zaferi'nin 102. yılında Fulya Sanat'ta kahraman şehit ve gazilerimizin aziz hatıralarını yad etmek üzere bir araya geldik. Onlara çok şey borçluyuz. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Çanakkale kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Bize eşsiz bir gece yaşatan sevgili İskender Paydaş'a, değerli orkestrasına ve tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık