solyanreklam
sagreklam

Beşinci Mevsimin Minikleri Belgelerini Aldı

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşi yaz okulunda 1 aylık eğitim dönemi tamamlandı. 36 minik, yaz okulunun son gününde katılım belgelerini aldı. İnegöl Belediyesi’nin 2017-2018 eğitim öğretim yılıyla birlikte hayata geçirdiği Beşinci Mevsim Kreşi, yaz aylarını da dolu dolu geçiriyor. Eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından Temmuz ayı itibariyle yaz okulu çalışmalarının startının verildiği Beşinci Mevsimde, bugün itibariyle yaz okulu da sona erdi. 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen yaz okulunda 36 öğrenci yer alırken, yaz okulunun son gününde minik öğrenciler için belge töreni düzenlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’in de katıldığı belge töreninde, Şahin sınıfları ziyaret ederek yaz okulunu tamamlayan öğrencilere belgelerini tek tek takdim etti. 36 ÖĞRENCİ 1 AYLIK EĞİTİME KATILDIBelge töreni sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, “İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşimiz sosyal bir proje olarak başlamıştı. Şehit ve gazi ailelerinin çocukları, öksüz ve yetim çocuklar ile dar gelirli vatandaşlarımızın çocukları faydalanıyor. 21 Temmuz 2017’de başlamıştık. Güzel bir eğitim dönemi geçirdik. Sonrasında da 1-31 Temmuz arasında yaz okulu olarak uygulamasına başladık. Yaz okulunda sadece belli kriterler değil, herkese hizmet vermek istedik. Toplamda 36 öğrencimizle 1 ay boyunca yaz okulunu gerçekleştirdik” dedi. FAYDALI BİR YAZ OKULU OLDUYaz okulunda verilen eğitimlerden de söz eden Şahin; “Yaz okulu kapsamında değerler eğitimi gerçekleştirdik. Müftülüğümüzden bu konuda destek aldık. Kültür İşleri Müdürlüğümüzdeki İngilizce öğretmenlerinden yabancı dil eğitimleri ve İNESMEK öğretmenlerimizden farklı el işi eğitimleri almaları noktasında çalışmalar yaptı. Yine kurslarımız kapsamında dış geziler düzenledik. Bu gezilerde jimnastik salonlarına götürdük, Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliğine ve Masal Köyü Parkına götürdük çocuklarımızı. Güzel ve faydalı bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum” diye konuştu. Belge töreni, Beşinci Mevsim Kreşi önünde toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Beşinci Mevsimin Minikleri Belgelerini Aldı
  • 31 Temmuz 2018, Salı 13:41

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşi yaz okulunda 1 aylık eğitim dönemi tamamlandı. 36 minik, yaz okulunun son gününde katılım belgelerini aldı.

İnegöl Belediyesi’nin 2017-2018 eğitim öğretim yılıyla birlikte hayata geçirdiği Beşinci Mevsim Kreşi, yaz aylarını da dolu dolu geçiriyor. Eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından Temmuz ayı itibariyle yaz okulu çalışmalarının startının verildiği Beşinci Mevsimde, bugün itibariyle yaz okulu da sona erdi.

1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen yaz okulunda 36 öğrenci yer alırken, yaz okulunun son gününde minik öğrenciler için belge töreni düzenlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’in de katıldığı belge töreninde, Şahin sınıfları ziyaret ederek yaz okulunu tamamlayan öğrencilere belgelerini tek tek takdim etti.

36 ÖĞRENCİ 1 AYLIK EĞİTİME KATILDI
Belge töreni sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, “İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşimiz sosyal bir proje olarak başlamıştı. Şehit ve gazi ailelerinin çocukları, öksüz ve yetim çocuklar ile dar gelirli vatandaşlarımızın çocukları faydalanıyor. 21 Temmuz 2017’de başlamıştık. Güzel bir eğitim dönemi geçirdik. Sonrasında da 1-31 Temmuz arasında yaz okulu olarak uygulamasına başladık. Yaz okulunda sadece belli kriterler değil, herkese hizmet vermek istedik. Toplamda 36 öğrencimizle 1 ay boyunca yaz okulunu gerçekleştirdik” dedi.

FAYDALI BİR YAZ OKULU OLDU
Yaz okulunda verilen eğitimlerden de söz eden Şahin; “Yaz okulu kapsamında değerler eğitimi gerçekleştirdik. Müftülüğümüzden bu konuda destek aldık. Kültür İşleri Müdürlüğümüzdeki İngilizce öğretmenlerinden yabancı dil eğitimleri ve İNESMEK öğretmenlerimizden farklı el işi eğitimleri almaları noktasında çalışmalar yaptı. Yine kurslarımız kapsamında dış geziler düzenledik. Bu gezilerde jimnastik salonlarına götürdük, Şekibe İnsel Doğal Yaşam Çiftliğine ve Masal Köyü Parkına götürdük çocuklarımızı. Güzel ve faydalı bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

Belge töreni, Beşinci Mevsim Kreşi önünde toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık