solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş’ta İkinci Yılın Hikâyesi!

Beşiktaş’ta İkinci Yılın Hikâyesi...

Beşiktaş’ta İkinci Yılın Hikâyesi!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Yerel seçimlerin üzerinden geçen 2 yılın ardından; Başkan Hazinedar’ın görev süresinin ikinci yılını, hizmetlerini, gelecek plan ve hedeflerini değerlendirdiği e-dergi yayında…


“Beşiktaş’ta İkinci Yılın Hikâyesi”ni Okumak İçin Tıklayınız.


Başkan Hazinedar’ın Mesajı;

Bir Yılı Daha Hep Birlikte Geride Bıraktık…

Beşiktaş halkına yaraşır bir belediyecilik anlayışıyla hizmet sunmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıl birçok ulusal ve uluslararası organizasyonla halkımızı buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Önümüzdeki günlerde yapacağımız yeni çalışmaların hazırlıklarını şimdiden tamamlamış bulunuyoruz. Beşiktaş’ın çağdaş insanların, geçmişi gelecekle bağdaştırarak barış içinde bir arada yaşadıkları, yüksek kent değerlerine sahip bir ilçe olması için uğraşıyoruz. Etkin verimli ve kaliteli hizmet anlayışı, özendirici ve destekleyici kimliğiyle, bireysel değerleri toplumsal değerlerle bütünleştiren Beşiktaşlıların yerel iktidarı için çalışıyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak “Türkiye’nin Değeri Beşiktaş” için çalışıyoruz.

Sizlere hizmet sunmamda var güçleriyle çalışan mesai arkadaşlarıma ve her platformda gücümüze güç katan siz değerli Beşiktaşlılara teşekkür ediyorum.

Av. Murat Hazinedar
Beşiktaş Belediye Başkanı



BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık