solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Uluslararası Çağdaş Heykel Sempozyumu!

Beşiktaş Belediyesi’nin uzun yıllardır sürdürdüğü Beşiktaş Uluslararası Çağdaş Heykel Semp...

Beşiktaş Uluslararası Çağdaş Heykel Sempozyumu!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği Beşiktaş Uluslararası Çağdaş Heykel Sempozyumu, 9-30 Nisan tarihleri arasında Ortaköy Vadi’de gerçekleşti. Özlem Alıcı koordinatörlüğündeki sempozyumun küratörü ise Kemal Tufan'dı…

Beşiktaş Uluslararası Çağdaş Heykel Sempozyumu’na bu sene Türkiye’den dört, yurt dışından altı sanatçı katıldı. Heykeltıraşlar, Beşiktaş'a kalıcı sanat eserleri kazandırmak amacıyla Ortaköy Vadi'de bir araya geldi. Sanatçılar tarafından yapılan mermer heykeller, kentin çağdaş kimliğine katkıda bulunurken, binlerce yıl yaşayacakları için gelecek nesillere de önemli kültür-sanat mirası olacak. Beşiktaş Uluslararası Çağdaş Heykel Sempozyumu sonunda ortaya çıkan eserler, Beşiktaş'ın parklarına ve meydanlarına yerleştirilecek.

Beşiktaş Uluslararası Çağdaş Heykel Sempozyumu'nun kapanış töreni Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar'ın katılımıyla Ortaköy Vadi'de gerçekleşti. Başkan Hazinedar törende yaptığı konuşmasında "Türkiye'den ve Dünya'dan değerli heykeltraşlarımız ile buluştuk. Çalışmalarıyla Beşiktaş'a birbirinden değerli eserler kazandıran heykeltraşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Başkan Hazinedar, yoğun bir tempo ve ustalık ile eserlerini tamamlayan heykeltıraşlarımıza teşekkür sertifikalarını takdim etti.

Sanatçılar:
Aldo Shiroma Uza (Peru), Bahadır Çolak (Türkiye), David Bucio (Meksika), Ebru Akıncı (Türkiye), Nazlı Tabanlı (Türkiye), Remigio Davila (İspanya), Sandra Lopez (Kolombiya), Simona De Lorenzo (İtalya), Tamas Baraz (Macaristan), Tuğrul Selçuk (Türkiye)


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık