Beşiktaş Belediyesi’nden Erken Yılbaşı Kutlaması!

Beşiktaş Belediyesi, bünyesinde çalışan tüm personeliyle “2017’ye Merhaba” dedi.

Beşiktaş Belediyesi’nden Erken Yılbaşı Kutlaması!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi, Kuruçeşme Suada’da, tüm personelin katıldığı bir yılbaşı yemeği düzenledi. Beşiktaş Belediyesi çalışanları, bu keyifli gecede 2016 yılını uğurlayarak, 2017’ye erkenden merhaba dedi.

Yılbaşı yemeğine; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, eşi Özlem Hazinedar, başkan yardımcıları, müdürler ve belediye personeli katıldı.

Gecede konuşan Başkan Hazinedar, “Terörden kaybettiğimiz tüm canları rahmetle anarak sözlerime başlamak istiyorum. Umuyorum ki 2017’de barış dolu güzel günler göreceğiz. Sizlerin, ailelerinizin, aziz Beşiktaş’ın, İstanbul’un ve tüm yurttaşlarımızın yeni yılını kutluyorum” dedi.

Müzik dinletisi ile devam eden gece, personel arasında düzenlenen yılbaşı çekilişiyle sona erdi. Çekiliş sonucunda çalışanlarımıza, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, yurt içi ve yurt dışı seyahat çekleri hediye edildi.