solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi Yaz Programı

Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi Yaz Programı için kayıtlar başladı.

Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi Yaz Programı
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 10:05

Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi Yaz Programı eğitimleri için kayıtlar başladı.

Kayıtlar: 20-23 Temmuz 2016

Eğitimler: 26 Temmuz - 26 Ağustos 2016


Teknolojiyi Seven Parmak Kaldırsın!


Minik Parmaklar Geleceği Programlıyor
Çocukların programlama ve analitik düşünme yeteneklerinin geliştirilmesini amaçlayan kurumlar, “Minik Parmaklar Geleceği Programlıyor” projesini İstanbul Beşiktaş’ta başlatmak üzere ilk adımı attı. Proje, bugün itibarıyla binde 8 olan Türkiye’nin bilişim üretimindeki payını yukarılara çekmek, dijital dönüşümü yakalamak, ülkemizi bir bilişim merkezi haline getirmek vizyonuyla hayata geçirildi.
Çocukların bilgisayar karşısında tüketici olmaktan çıkıp üretici konumuna gelmesini hedefleyen proje, çocukların yaratıcılığını ve bilgisayar becerilerini geliştirecek, onları programcılık ile tanıştırarak, kod okuryazarlığı bilincini yayacak. Proje kapsamında Türkiye’nin farklı illerinde 8-12 yaş arasındaki çocuklara, sınıf ortamında 16 saatlik “KODU Programlama Dili” eğitimi verilecek. KODU, oyun tasarlayabilmek için düşünülmüş basit ve görsel bir programlama dilidir. Genel olarak çocuklar ve eğlenmek isteyen herkes için tasarlanmıştır.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

Forbrain Beyin Atölyesi ile çocuklarımız nasıl öğrendiklerine dair farkındalık kazanacak ve eğlenerek beyinlerini geliştirdiğine tanık olacaklar. Çocuklarımızın; dikkat, hafıza, odaklanma, mantık ve akıl yürütme, eleştirel düşünme, problem çözme, yaratıcılık, görsel ve işitsel bilişsel becerilerini geliştirmek amacıyla etkinlikler yapılacak. Atölyemizin içerisinde; sağ beyin sol beyin koordinasyonunu geliştirmeye yönelik egzersizler, beyinlerinin fiziksel ve kimyasal yapılarını tanıyacakları aktiviteler, zekâ ve akıl oyunları, yaratıcılık geliştirme etkinlikleri ve nasıl öğrendiklerini keşfedecekleri eğlenceli çalışmalar yer alacak.
*Forbrain Beyin Atölyesi eğitimleri, 26 Temmuz – 26 Ağustos tarihleri arasında, sadece pazartesi günleri 10.00-12.00 saatleri arasında kayıt ve başvuru gerekmeksizin Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi’nde gerçekleşecektir.

Habitat Derneği “Aflatoun Çocuk Sosyal ve Finansal Eğitimi” ile sosyal ve finansal okuryazarlık konusunda birikim, harcama, bütçe yönetimi, tasarruf, paylaşma gibi konularda çocukların bilinçli birer genç olmalarını amaçlamaktadır. Bu kapsamda 2009 yılından bu zamana 81 ilde çocuk, genç ve yetişkinler ile finansal bilinç eğitimleri düzenlemektedir. Habitat Derneği tarafından yürütülen “Çocuk Sosyal ve Finansal Eğitimi’nin çocuklara sağlayacağı temel kazanımlar ise sosyal eğitim, finansal eğitim ve geçim eğitimi…
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.


Program İçin Tıklayınız

Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Kayıt ve Bilgi İçin:
Beşiktaş Belediyesi Çocuk Bilim Merkezi
(0212) 351 82 59

*Tüm eğitimler ÜCRETSİZDİR.

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık