solyanreklam
sagreklam

BELTAŞ Vakfı Dayanışma Gecesi!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, BELTAŞ Vakfı Dayanışma Gecesi yemeğinde yüz...

BELTAŞ Vakfı Dayanışma Gecesi!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş Belediyesi’ne bağlı bir kurum olan BELTAŞ Vakfı, dün akşam bünyesinde bursiyer olan yüzlerce öğrenciyle Suada'da düzenlenen yemekte buluştu. Buluşma yemeğine CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve birçok öğrenci katıldı.

Beşiktaş Belediyesi’nin iştiraki BELTAŞ Vakfı, burs verdiği ve eğitim imkanı sunduğu yüzlerce öğrenciyle Suada'da buluştu. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı, konuşmalarla devam etti. Ardından Beşiktaş Belediyesi’nin BELTAŞ Vakfı ile burs vererek yardımcı olduğu öğrenciler düzenlenen gecede canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Demokrasi dendiğinde en büyük yatırımın eğitime verilmesi gerektiğini söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, “Çıkarı, beklentisi, ideolojisi ne olursa olsun, yerel yönetimler aslında tüm dünyada zeminini sosyal devlet, çatısını da demokrasi olarak oluşturmaya başladı. İşte bu noktada biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak sosyal devlet anlayışı içerisinde, sosyal demokrat belediyelerimizin yapmış olduğu hizmetlerle gurur duyuyoruz. Demokrasi dediğimizde en önemli yatırımın, özellikle 21. yüzyılda eğitim olduğunun farkındayız. Eğitim denince de ilk önce gençlerin önünü açmak akıllara geliyor. Ben bu projeyi gerçekleştiren Ayça Akpek’e çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Gençlere sosyal medyayı doğru kullanmaları gerektiğini belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise, “Bu gecenin anlamı olan, ilk kez kurduğumuz diyaloğumuzun ve tanışmamızın değerini büyütmenin en güzel yöntemlerinden biri bunu sosyal medyada paylaşmaktır. Sizlerden bir abiniz olarak bir şey rica ediyorum. Lütfen sosyal medyada negatif dil kullanmayın. Bıraktığınız o dijital izler, hepinizin yarın pişman olacağı, üzüleceği bir tavrı, bir lisanı ifade edebilir. Bir gün mutlaka karşınıza çıkar” dedi. Başkan Hazinedar, “Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş’tan ibaret değildir. İşte bu anlayışla Mustafa Kemal, Beşiktaş’tan milli mücadeleye başlıyor. Ben, milli mücadele retoriğini siyasette çok kullanmam. Ama kullanmak gerektiğini görüyorum artık. Bu retorik, basite alınacak bir retorik değildir. Bizim bu anlayışımızı gelecekte anlayacak, inşallah özel sektörde çok iyi yerlere gelecek ve bu vakfı hayatınız boyunca unutmayacaksınız. Gelecekteki hayatınızda iyi yerlere geldiğinizde bu vakfın bursiyerlerini unutmayacaksınız. Bu vakıftan burs almış kardeşlerinizle iletişim ağınız olacak ve her biriniz bu vakıf vasıtası ile kardeş olacaksınız” ifadelerini kullandı.

Protokol konuşmalarının ardından Başkan Hazinedar, vakıfa bağış yapan iş adamlarına teşekkür ederek plaket takdim etti. Kendisine ise İstanbul Üniversitesi Genetik Bölümü tarafından plaket verildi. Plaket töreninin ardından öğrenciler canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık