BELEDİYEDEN 2 AYDA 300 VATANDAŞA ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ

Batman Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından, 1 Nisan- 30 Mayıs tarihleri arasında 300 vatandaşa ücretsiz sağlık hizmeti verildiği açıklandı.

BELEDİYEDEN 2 AYDA 300 VATANDAŞA ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ
  • 02 Temmuz 2020, Perşembe 1:07

Belediye Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Ziya Gökalp Mahallesi eski Şelale Çay Bahçesinin bulunduğu yerde hizmet veren Belediye Sağlık Merkezinde mesai saatleri içerisinde tüm vatandaşlara genel poliklinik, diş kliniği ve diyet polikliniğince ücretsiz hizmet vermekteyken, Covid-19 tedbirleri kapsamında diyet polikliniğinde hizmet verilemeyeceği ve pandemi kapsamında alınan tedbirlerden dolayı hizmet sayımızda azalma olduğu belirtildi.

Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü, poliklinik hizmeti, ilk yardım, diş kliniği, acil müdahale ve hasta nakil ambulanslarıyla tüm vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edileceğini ifade eden yetkililer, Belediye çalışanlarının ise periyodik olarak İş Güvenliği ve Uzmanlığı (İSG) kapsamında muayenelerinin düzenli bir şekilde yapıldığı söyledi.

Genel Sağlık Sigortası (GSS) kapsamında olmayan, engelli, yaşlı, fakir ve yardıma muhtaç hastaların sağlık hizmetlerine erişimi noktasında her türlü kolaylığın sağlandığı Sağlık Merkezinde, ücretsiz yapılan muayenelerin yanı sıra ihtiyaç durumunda ilaç desteğinde de bulunuluyor.