• 14 Eylül 2018, Cuma 12:00

Belediye Başkanımız İrfan Tatlıoğlu, muhtarlarımız ve mahalle dernek başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıya bu yıl 27.'si düzenlenecek olan Orhaneli Karagöz Kültür Şenlikleri ve Yörük Türkmen Şöleni'ne katılmak üzere ilçemize gelen Çevre ve Şehircilik eski Bakanımız İdris Güllüce, 24’ncü Dönem Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa katıldı. Başkanımız Tatlıoğlu toplantıda etkinlik ile ilgili bilgi verirken, 24 Haziran Genel Seçimlerindeki desteklerinden dolayı muhtarlara ve dernek başkanlarına teşekkür etti. Başkanımız ayrıca Bakanımız Güllüce'ye ve Ak Parti 24’ncü Dönem Milletvekili Ali Boğa beye katılımlarından dolayı şükranlarını iletti.