solyanreklam
sagreklam

BAYRAMPAŞA'DA YOLLAR VE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

İlçe genelinde yoğun bir alt ve üst yapı çalışması yürüten Bayrampaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bayrampaşa'da bozuk yol ve kaldırım bırakmamak için aralıksız çalışıyor ve aynı zamanda ilçeye ‘prestijli' yeni cadde ve sokaklar kazandırıyor.

BAYRAMPAŞA'DA YOLLAR VE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR
  • 20 Temmuz 2020, Pazartesi 4:07

Araçların ve yayaların rahatça hareket edebilmesi için Bayrampaşa’da asfalt ve kaldırımlar yenileniyor. Bayrampaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yol bakım-onarım, asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Yenidoğan Mahallesi Demirkapı Caddesi baştan sona yenilendi, Cevatpaşa Mahallesi’nde bulunan Kemaliye ve Yurt Sokak’ta eski asfalt kaldırıldı ve yerine mukavemeti yüksek yeni asfalt döküldü. Terazidere Mahallesi Egemen Sokak’ta düzensiz parklanmanın önüne geçmek için kaldırım boyunca beton sınır elamanları eklendi. Çok sayıda sokak da asfalt yenileme programına dâhil edildi.

CADDE VE SOKAKLARA PRESTİJ KAZANDIRILIYOR
Asfalt ve kaldırımlar yenilenirken, bir yandan da Bayrampaşa’da var olan prestijli cadde ve sokaklara yeni prestijli cadde ve sokaklar ekleniyor. Bu çerçevede, Orta Mahalle Çarşı Caddesi’ne de prestij kazandırılıyor. Çalışmalar kapsamında, caddeye tretuar,granit bordür, bazalt ve görme engelli taşları döşeniyor. Yolda kumlamalı plaktaş ve granit oluk kullanılarak caddeye estetik bir görünüm kazandırılıyor. Ayrıca, kaldırımlar boyunca sınır elemanları eklenerek kaldırım sadece yayaların kullanımına uygun hale getiriliyor.

HABERE AİT VIDEO


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık