solyanreklam
sagreklam

BAYÇİKOOP üyelerinden Başkan Soyer’e pankartlı selamlama

Bayındır Çiçek Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (BAYÇİKOOP) üyeleri dün Gereli’deki programdan dönen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i pankartla selamladı.

BAYÇİKOOP üyelerinden Başkan Soyer’e pankartlı selamlama
  • 16 Ağustos 2020, Pazar 9:44

Bayındır Çiçek Üreticileri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (BAYÇİKOOP) üyeleri dün Gereli’deki programdan dönen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i pankartla selamladı. “Çiçek üreticisinin, çiftçinin gerçek dostu! Bayındır’a hoş geldin” yazılı pankartı gören Başkan Tunç Soyer de aracını durdurdu ve aracından inerek çiçek üreticilerini selamladı.

BAYÇİKOOP’un binasını ziyaret eden Başkan Soyer ve İzmir Köy-Koop Birlik Başkanı Neptün Soyer’i BAYÇİKOOP Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Sümerkan, yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlar ağırladı. Ziyarette önümüzdeki aylarda temeli atılacak İZKA Projesi’nin tohum serası ve yeni projeler konuşuldu.

Kooperatif üyeleri, Tunç Soyer ve Neptün Soyer’e hediye olarak çiçek verdi. Daha sonra Başkan Soyer İzmir’deki programına devam etmek üzere BAYÇİKOOP’tan ayrıldı.

Yerli üreticiyi desteklemek için kooperatiflerle anlaşma yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi çiçek üreticilerine alım garantili sözleşmeli üretim yaptırarak ekonomik olarak güçlenmelerini sağlıyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık