Başkan’dan Erken Bayram Kutlaması!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, belediye personeli, temizlik işçileri ve pa...

Başkan’dan Erken Bayram Kutlaması!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, temizlik işçileriyle ve park ve bahçeler personeliyle bir araya gelerek bayramlarını erkenden kutladı. İşçilere bayram hediyelerini takdim ettikten sonra konuşma yapan Başkan Hazinedar, huzurun çok önemli olduğunu vurgulayarak huzur içinde çalışmaya yönelik dileklerini ifade etti. Hazinedar, "Önce ülkemiz için sonra Beşiktaşımız için huzur, birlik ve beraberlik diliyorum. Bu davada el ele, kol kola, omuz omuza birlikte yürüyeceğiz" dedi. Başkan Hazinedar, 20 temizlik işçisine ve 20 park ve bahçeler işçisine de düğünlerini yapma sözü de verdi.

Konaklar Temizlik Garajı - Temizlik İşçileri

Ortaköy Vadi (Fidanlık) - Park ve Bahçeler Personeli

Başkan Hazinedar daha sonra Beşiktaş Belediyesi Konferans Salonu'nda personel ile bayramlaştı.