solyanreklam
sagreklam

Başkan Yılmaz geleceğin sanatçılarıyla buluştu

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ‘Başkan Gençlerle Buluşuyor’ projesi kapsamında Bolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde gençlerle bir araya geldi.

Başkan Yılmaz geleceğin sanatçılarıyla buluştu
  • 08 Aralık 2017, Cuma 13:11

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ‘Başkan Gençlerle Buluşuyor’ projesi kapsamında Bolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde gençlerle bir araya geldi. Lisenin konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide belediye çalışmalarını anlatan Yılmaz, öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz lise öğrencileri ile buluştuğu “Başkan Gençlerle Buluşuyor” söyleşilerine bu hafta Bolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde devam etti. Lisenin konferans salonunda gerçekleşen söyleşide Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan projeler ile ilgili gençlere bilgiler veren Başkan Yılmaz, daha sonra gençlerden gelen soruları da yanıtladı.

Başkan Yılmaz konuşmasında Bolu’nun turizm, spor, sağlık ve üniversite kenti olacağını vurgulayarak; “Bizler göreve geldiğimizden bu güne kadar her zaman şunu söyledik, Bolu turizm, spor, sağlık ve üniversite kenti olacak. Çalışmalarımızı da hep bu hedefe yönelik gerçekleştiriyoruz. Bizim Bolu için aklımızda bir tablo var ve adım adım bu tabloyu tamamlıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde de çalışmalarımıza hız vererek 2018 yılı sonunda tüm alt ve üst yapısı bitmiş bir Bolu’yu vatandaşlarımıza sağlayacağız” dedi.

Başkan Yılmaz konuşmasının ardından gençlerden gelen soruları içtenlikle yanıtlayarak, ilgilerinden dolayı tüm gençlere teşekkür etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık