solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ
  • 22 Ocak 2018, Pazartesi 0:00

Eğitim öğretim yılının yarı dönemi tamamlanırken, tatile giren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine ilk karne hediyesi Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’dan geldi. 6-17 yaş aralığındaki öğrencilerin hem eğlenip hem de sağlıklı bir yaşam sürmeleri için düzenlenen step-aerobik kursları başladı. Haftada 3 gün ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikler okulların açılması ile de devam edecek. 

Belediyesi, sömestr tatiline giren öğrencilere, eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak bir karne hediyesi verdi. 6-17 yaş aralığındaki öğrenciler, Mudanya Belediyesi’nin düzenlediği step-aerobik kurslarında hem eğlenecek hem de sömestr tatilini spor yaparak geçirecek. Yarıyıl tatiline giren ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin eğlence ve spor aktivitelerini yapacağı step- aerobik kursları, Yeni Mahalle Kültür -Sanat Gençlik ve Spor Merkezi’nde başladı. 6-17 yaş arası 59 öğrenci, sömestr tatillerini step- aerobik kursları ile değerlendirecek. Dört grup halinde haftada üç gün birer saat olarak gerçekleştirilecek olan etkinlikler, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve ailelerin yoğun katılımı ile başladı.

“SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞMESİNE KATKI VERİYORUZ”
Tatile giren öğrencilerin boş vakitlerinde hem spor yapmalarını hem de eğlenmelerini sağladıklarını ifade eden Başkan Hayri Türkyılmaz, geleceğin sağlıklı nesillerini yetiştirmede rol aldıklarını belirterek, “Bu tür etkinliklerle çocuklarımızın sosyalleşmelerine ve gelişmelerine de katkı sağlıyoruz. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz bu kurslarımız devam edecek. Tüm çabamızla sağlıklı, çağdaş, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı nesillerin yetişmesini sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu. Aileler ise yapılan aktivitelerden memnun olduklarını ifade ederken, çocuklar için kursların artmasını istedi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık