solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN HOBİ SANAT ATÖLYESİ’NE TAM NOT

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN HOBİ SANAT ATÖLYESİ’NE TAM NOT

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN HOBİ SANAT ATÖLYESİ’NE TAM NOT
  • 21 Eylül 2017, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi tarafından bu yıl başlatılan ve büyük ilgi gören Hobi Sanat Atölyesi çalışmalarına katılan kursiyerlerin resimden, filografiye, ahşap boyamadan, mefruşata kadar farklı branşlarda el yaptığı emeği eserler, Yeni Mahalle Kültür Sanat Gençlik ve Spor Merkezi’nde izlenime açıldı. Sergiyi gezen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yapılan çalışmalar ile umutlarının daha da arttığını söyledi.

Kadınların eğitim, üretim ile sosyal yaşamın içinde olmaları amacıyla kurulan Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyeleri bir dönemlik çalışmalarını düzenledikleri sergide paylaştı. Yağmur Ercan, Hacer Elitok Topaloğlu ve Yıldız Baylav’ın eğitmenliğinde gerçekleşen kurslara katılan 70 kursiyer, 7 ay sonunda yaptıkları çalışmaları sergilediler. Düzenlenen serginin açılışına Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, Trabzon Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, belediye başkan yardımcıları Akın Poroy ve Erkan Altıntaş’ın yanı sıra Düzköy ve Mudanya Belediye meclis üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Sadettin Tamaç ile kursiyerler ve vatandaşlar katılım sağladı.
“UMUTLARIMIZ DAHA DA ARTTI”
Gerçekleşen serginin mutlaka gezilmesi gerektiğine vurgu yaparak Mudanyalıları sergiyi ziyaret etmeye davet eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu sergilerimiz ve gerçekleştirdiğimiz çalışmalar her geçen gün artarak devam edecek” dedi. Yeni kursların da açılacağını ifade eden Türkyılmaz, “İlk kez düzenlediğimiz kurslarımızda böylesine güzel ürünlerin ortaya çıkması bizleri umutlandırdı. Sınıf sayısını ve kurs sayısını da arttırarak daha güzel işler yapacağız” dedi. Kurslarda emeği geçen öğretmenlere ve kursiyerlere tek tek teşekkür eden Türkyılmaz, her sınıfta Atatürk’ün imzası ve portresinin olmasına da dikkat çekti.
Mudanya Belediyesi Hobi Sanat Atölyesi kursları Ekim ayında yeniden kapılarını Mudanyalılara açacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık