solyanreklam
sagreklam

Başkan Türkyılmaz,Ankara'ya yürüyen kadınları ağırladı

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Türkiye’de çocuk ve kadınlara yönelik istismar ve şiddete, hayvan tecavüzleri ile doğa katliamlarına dikkati çekmek için Ankara’ya yürüyen Dilek Taş, Hülya Kurt ve Nursel Karagöz’ü Mudanya’da ağırladı.

Başkan Türkyılmaz,Ankara'ya yürüyen kadınları ağırladı
  • 14 Mart 2018, Çarşamba 19:17

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Türkiye’de çocuk ve kadınlara yönelik istismar ve şiddete, hayvan tecavüzleri ile doğa katliamlarına dikkati çekmek için Ankara’ya yürüyen Dilek Taş, Hülya Kurt ve Nursel Karagöz’ü Mudanya’da ağırladı. Bu onurlu mücadelenin vicdanlı her birey tarafından desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Türkyılmaz,  “Sizlerin attığı adımlar insanlık için unutulmayacak adımlardır” dedi.

Çocuğa, kadına, hayvanlara ve doğaya yönelik şiddete karşı çıkmak için “3 kadın, 3 anne, 3 insan” diyerek Çanakkale’den Ankara’ya yürüyüş başlatan Dilek Taş, Hülya Kurt ve Nursel Karagöz’ün yeni durağı Mudanya oldu.  3 Mart’ta Çanakkale’de başlattıkları yürüyüşün ardından 215 kilometrenin tamamını yürüyen 3 kadın, Mudanya’ya vardı.  40 gün sürecek yürüyüş boyunca topladıkları imzaları TBMM’ye teslim etmeyi planlayan Dilek Taş, Hülya Kurt ve Nursel Karagöz’ü Mudanya’da ağırlayan Başkan Hayri Türkyılmaz, 10 maddelik imza metninin de imzacısı oldu. Dilek Taş, Hülya Kurt ve Nursel Karagöz, Başkan Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Türkyılmaz, yağmur çamur demeden yürüyen kadınları Barışın ve Kardeşliğin Başkenti’nde ağırlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadığını belirtti. Bu onurlu mücadelenin vicdanlı her birey tarafından desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Türkyılmaz,  “Sizlerin attığı adımlar insanlık için unutulmayacak adımlardır” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık