solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ VE MUDANYA BELEDİYESİ PERSONELİ CHP GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN TÜRKYILMAZ VE MUDANYA BELEDİYESİ PERSONELİ CHP GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN TÜRKYILMAZ VE MUDANYA BELEDİYESİ PERSONELİ CHP GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ
  • 10 Kasım 2014, Pazartesi 0:00

BAŞKAN TÜRKYILMAZ VE MUDANYA BELEDİYESİ PERSONELİ CHP GENEL MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 76. ölüm yıldönümü dolayısıyla Mudanya Belediye personeli ile Ankara’ya çıkarma yapan Başkan Hayri Türkyılmaz ve ekibi, günün sonunda Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Mudanya Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erkan Altıntaş,  Başkan Yardımcısı Metin Bağcı ve Meclis üyeleri Servet Usta ile Ali Polat’ın da hazır bulunduğu ziyarette Mudanyalı heyeti,  CHP Genel Başkan Yardımcısı Profesör Doktor Seyhan Erdoğdu ile İzmir Milletvekili ve genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun baş danışmanı Erdal Aksünger, parti genel merkezinin kapısında karşıladı.

TÜRKYILMAZ MUDANYA İÇİN DESTEK İSTEDİ, KILIÇDAROĞLU’NU DAVET ETTİ

Hafta sonu tatili olması nedeniyle Aksünger ve Erdoğdu ile parti Genel Merkezi’nin bahçesinde bir süre görüşen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,  Aksünger ve Prof. Erdoğdu’dan Mudanya’nın tanıtımı ve kalkınmasında parti yöneticilerinden destek istedi.  Ziyaret sırasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Mudanya’da görmek istediklerini bir kez daha yineleyen Başkan Türkyılmaz’ın bu talebine Aksünger’den de olumlu yanıt geldi.

AKSÜNGER:  MUDANYA YAKIN TAKİBİMİZDE

Başkan Hayri Türkyılmaz ve ekibini kapıda karşılayan CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan  danışmanı Erdal Aksünger ise Mudanya Belediyesi’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek  ‘’ Zaman zaman önünüze engeller çıkartmak isteyenler olabilir, siz her koşulda çalışmalarınıza hız kesmeden devam edin,  işinize bakın biz sizin arkanızdayız’’ dedi. Aksünger,  en kısa zamanda Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Mudanya Belediye Başkanı Hayri  Türkyılmaz ile bir araya gelmek istediğini takvim uygun olursa bu görüşmenin de  Kasım ayı içinde gerçekleşebileceğini söyledi.  Genel Başkan Kılıçdaroğlu ‘nun da Mudanya’yı ziyaret etmek istediğini ifade eden Aksünger,  Genel Başkan’ın ziyareti için uygun bir takvim belirlemeye çalıştıklarını sözlerine ekledi. Ziyaretin ardından Başkan  Hayri Türkyılmaz ve ekibi,  Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu ve İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ile Parti Genel Merkezi’nin bahçesinde hatıra  fotoğrafı  çektirdi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık