BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “SÖZ VERDİK VE YAPIYORUZ!”

• 12 Ekim 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Dünya Barış Şehri Mudanya’da, ilkleri yapmanın gururunu yaşadığını vurgulayarak, özellikle köy statüsünden mahalle statüsüne geçen bölgelere, ihtiyaç duyulan tüm hizmeti vermek için büyük çaba gösterdiklerini, bu kapsamda Hançerli Mahallesi’nde çocuk oyun parkı, spor aletleri, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının tamamlandığını vurguladı.

Başkan Hayri Türkyılmaz, Mudanyalı hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve daha temiz bir alanda yaşamalarını sağlamak, mahallelerin ve ilçenin sorunlarını çözmek amacıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayarak, “Bu güne kadar, belediyeden hiç hizmet almayan köylerimiz vardı, artık tüm mahallelerimiz belediyemizden her hizmeti alıyor. Çocuk oyun parkından spor aletlerine, parke taşı döşenmesinden asfalt çalışmasına kadar, her türlü hizmeti mahallelerimize götürmenin mutluluğunu yaşıyorum. Harçerli Mahallemiz’e çocuk oyun ve dinlenme parkı, spor aletleri ve sokaklarının parke taşla kaplanması çalışmaları tamamlanarak, mahalle sakinlerimizin hizmetine sunuldu” dedi.