solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “MUDANYA HİZMET AYRICALIĞINI YAŞIYOR”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “MUDANYA HİZMET AYRICALIĞINI YAŞIYOR”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ: “MUDANYA HİZMET AYRICALIĞINI YAŞIYOR”
  • 09 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00

 

Mudanya Belediyesi, kentin dört bir yanında yer alan parklarda yürüyüş yolu, spor aleti ve oyun gruplarını yenilerken, Mudanyalılara yeni yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Her yaştan Mudanyalıyı sosyal demokrat belediyecilik anlayışının ayrıcalıklarını yaşatacak hizmetlerle buluşturduklarını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, 2019 yılına kadar 33 parkın yapımı ve yenilemesini gerçekleştireceklerini söyledi.

Kent içinde yeşil alan, park ve halı sahaların sayısını artırarak Mudanyalıların hizmetine sunan Mudanya Belediyesi, 2018-2019 dönemini de yatırımla geçirecek. Her boş alana park düzenlemesi gerçekleştirerek halkın kullanımına açan Mudanya Belediyesi, kente yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Mevcut park alanlarını da Mudanya’ya yakışır hale getiren Mudanya Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsalda çalışmalarını sürdürüyor. Yeni park yatırımlarının yanı sıra yenileme, iyileştirme çalışmalarına da önem veren Mudanya Belediyesi, 2019 yılına kadar toplamda 33 parkın yapımı ve yenilemesini gerçekleştirecek. Halitpaşa Mahallesi’nde Yıldız Park, Papatya Parkı, Leylekli Park, Deniz Yıldızı Parkı, Hasanbey Mahallesi’nde Deniz Park, Sindirella Parkı, Şükrüçavuş Mahallesi’nde Yunuslar Parkı, Ömerbey Mahallesi’nde Ata Park, Çakmaktaş Parkı, Güven Park, Papatya Parkı, Rüya Parkı, Yeni Mahalle’de Pembe Panter Parkı, Batman Parkı, Yalı Mahallesi’nde Özgür Park, Kırmızı Başlıklı Kız Parkı, Şehit Feyyaz İlhan, Safinaz, Pınar, Tuğtaş, Çağlayan Parkı, Eğitim Mahallesi’nde Mini ve Güneş Park, Burgaz Mahallesi’nde Kayıp Balık Parkı, Şehit Burhan Zeytinci Parkı, Tirilye Atatürk Parkı’nın yapımı ve yenilemesi gerçekleştirilecek. Bunun yanı sıra Bademli, Mürsel, Çayönü, Balabancık, Orhaniye, Yörükyenicesi ve Çekrice mahallelerindeki parkların iyileştirilmesi yapılacak.

MUDANYA’DA GURUR ZAMANI

Mudanya’yı sürekli yenilenen ve atağa kalkan bir yapıya ulaştırmak için çalıştıklarını dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Kısa süre önce parkların yapımı ve yenilenmesi ile ilgili olarak geniş kapsamlı bir ihaleye çıktık ve ihalenin hemen ardından çalışmalara başladık. Her yaştan Mudanyalının nefes alma, dinlenme, eğlenme ve spor amaçlı kullandığı parklarda mevcut oyun gruplarının da yenilemesini gerçekleştiriyoruz. Ağacıyla, toprağıyla, yeşiliyle, doğasıyla bu Mudanya hepimizin. Kentimizi Mudanyalı hemşerilerimle birlikte hizmete dönük, yaratıcı ve yenilikçi bir yaklaşımla yönetiyoruz. Mudanya’da güzel şeyler olacak, Mudanya ile herkes gurur duyacak demiştim. Mudanya’da şimdi gurur zamanı” dedi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık