solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “İŞÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN”
  • 17 Şubat 2017, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi ile Genel- İş Sendikası arasında 2017 yılını kapsayacak toplu iş sözleşmesi imzalandı. Bir yıllık olarak imzalanan sözleşmeye göre en düşük işçi yevmiyesi 106 TL oldu.

Mudanya Belediyesi 2017 yılı ile birlikte yaptığı görüşmeler sonucunda kadrolu işçilere ait toplu iş sözleşmesini imzaladı. Mudanya Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen imza töreninde Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy, Sevinç Şenşekerci’nin yanı sıra sendika işyeri temsilcileri de hazır bulundu. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Genel – İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Selahattin Atak tarafından imza altına alınan sözleşme sonrasında, üzerlerine düşen görevi yaptıkları sürece hiçbir sıkıntının yaşanmayacağını dile getiren Genel – İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Selahattin Atak, yapılan sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.
“ÇALIŞANLARIMIZIN HAKKINI VERİYORUZ”
Yıllardır emeğin, hakkın ve haklının mücadelesini verdiklerini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’da alın teri dökerek karşılığını almak isteyen insanların mücadelesi var. Bizlerde yöneticiler olarak o alın terinin hakkını verebilmek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz” dedi. “Personelin ve alın teri dökenin yanında olan bir başkan var” ifadelerini kullanan Türkyılmaz, “Güzelyalı ve Tirilye Belediyelerinden gelen işçiler ile Mudanya Belediyesi’nin mevcut işçileri arasında oluşan ücret farkını minimuma düşürdük. Böylece işçilerimiz arasında her konuda olduğu gibi eşitliği sağladık” dedi. Çok çalışmaları gerektiğine de vurgu yapan Türkyılmaz, “Önümüzde çok önemli hizmetlerimiz ve projelerimiz var. Bu dönemde de çok çalışarak halkımıza en iyi hizmeti vereceğiz. Bizler de bu sözleşmeyle işçilerimizin işlerine dört elle sarılmaları için motivasyonlarını yükseltmiş olduk” dedi.
Yapılan yeni toplu iş sözleşmesine göre Mudanya Belediyesi’nde görev yapan kadrolu işçi personelinin en düşük yevmiyesi 106 TL olurken, sosyal haklara da yüzde 3 oranında zam yapıldı.                          

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık