BAŞKAN TÜRKYILMAZ, FİLOGRAFİ KURSUNA KATILAN KURSİYERLERE SERTİFİKALARINI VERDİ

• 11 Haziran 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Engelliler Derneği ve Mudanya Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen filografi kursuna katılarak başarı gösteren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi. Törene Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya İlçe Emniyet Müdürü Hasan Alperen, Mudanya Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Salim Kutlu ve Ayşe Yıldız, Mudanya Engelliler Derneği Başkan Sevtap Tuncel, CHP Mudanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevtap Esen, Mudanya Belediye Başkan Yardımcı Mustafa Ay’ın Eşi Mürvet Ay ve davetliler katıldı. Mudanya Engelliler Derneği’nde düzenlenen törende konuşan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Engelli hemşehrilerimizin başarıları hepimizi mutlu ediyor. Mudanya Belediyesi olarak, gerek Mudanya Engelliler Derneği’ne, gerekse tüm engelli hemşehrilerimize, bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ne gerekiyorsa yapmaya, gereken desteği vermeye hazırız” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Türkyılmaz, engelli hemşehrilerimize sertifikalarını verdi.