solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, EMİNE ÖRNEK KOLEJİ’NİN MİNİKLERİNİ AĞIRLADI!

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, EMİNE ÖRNEK KOLEJİ’NİN MİNİKLERİNİ AĞIRLADI!

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, EMİNE ÖRNEK KOLEJİ’NİN MİNİKLERİNİ AĞIRLADI!
  • 24 Nisan 2015, Cuma 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, makamını Özel Emine Örnek Koleji’nin minik öğrencilerine bıraktı. Başkan Türkyılmaz, ziyaretine gelen minik öğrencilere kendi elleriyle çikolata ikram etti.

 

Özel Emine Örnek Koleji öğrencileri, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz'ı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamında ziyaret ederek çiçek verdi. Bir belediye başkanının ne iş yaptığını merak eden minik öğrenciler, Başkan Hayri Türkyılmaz'a bu konuda sorular sordular. Minik öğrenciler, Başkan Türkyılmaz’dan çocuk parkı, oyun alanları, yeşil alanlar ve dinlenme alanları yapmasını istedi. Başkan  Türkyılmaz da, Mudanya Belediyesi olarak her mahalleye spor alanı ve çocuk parkı yapılacağını vurgulayarak,

"Bugün öylesine mutluyum ki anlatamam. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız nedeniyle çocuklarımızın bizleri ziyaret etmeleri kadar güzel bir şey olamaz. Çok duygulandım. Bu arada ülkemiz ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramlarını yürekten kutlarken, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, çocuklarımıza armağan ettiği bu önemli bayramı dünya var olduğu sürece kutlamaya devam edeceğimizi vurgulamak isterim" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık