solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “ELEŞTİRİYİ KABUL EDER, SUÇLAMALARA FIRSAT VERMEM”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “ELEŞTİRİYİ KABUL EDER, SUÇLAMALARA FIRSAT VERMEM”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ, “ELEŞTİRİYİ KABUL EDER, SUÇLAMALARA FIRSAT VERMEM”
  • 07 Aralık 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısında istifa eden meclis üyelerinden boşalan ihtisas komisyonları ve birliklerin seçimleri gerçekleştirildi. Toplantı öncesi soruları yanıtlayan Türkyılmaz, Mudanya’nın ve Mudanyalının hakkını korumaya söz verdiğini hatırlattı.

Mudanya Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Mumcu Kültür Merkezi’nde Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın başkanlığında CHP’den 13, AKP’den 5, MHP’den 3 ve 1 Bağımsız üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.  İstifa eden beş meclis üyesinden boşalan ihtisas komisyonları ve birliklerin seçimleri gerçekleştirildi. Meclis ikinci başkan vekili Zeynep Şen olurken, encümen üyeleri ise Hüseyin Esen ve Zeynep Şen olarak belirlendi.
“BAŞKAN BİZİ ZORLADI DİYEMEZLER”
Meclis toplantısı öncesinde yeni yıl dileklerini ileten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 2016 yılında yaşanan acıların yaşanmaması temennisinde bulundu. İstifa eden meclis üyeleri hakkında sorulan soruları da cevaplayan Türkyılmaz, “Hiçbir meclis üyesi başkan bizden istifa etmemizi istedi, başkan bizi zorladı diyemez. İstifa da demokrasinin içerisinde olan bir durumdur. Bende bu istifaları kabul ettim. İlçe Seçim Kurulu ve yargı bu istifaları kabul etti” dedi. 
“KİMSE BENİMLE KAVGA YAPTI DİYEMEZ”
Kendisine karşı yapılan her eleştiriyi kabul ederek öz eleştirisini de yaptığını belirten Türkyılmaz, “Ama suçlamalara ve hakaretlere asla fırsat vermem. Mudanya’ya ve Mudanyalılara yapılan her türlü haksızlığa karşı verilmesi gereken cevabı anında veririm. Mudanya’nın ve Mudanyalının hakkını korumaya söz verdim” dedi. Kendisinin kavgacı olduğu söylemlerine de açıklık getiren Türkyılmaz, “Mudanya’da bir tek kişi “başkan benimle kavga yaptı” diyemez. Konuşmak başka, hak aramak başkadır. Mücadelem olmuştur, olacaktır. Ben haksızlığa izin vermem” dedi.
BİRLİK VE KOMİSYON ÜYELERİ YENİDEN BELİRLENDİ
25 gündem maddesi ile 3 gündem dışı önergenin görüşüldüğü meclis toplantısında istifa eden meclis üyelerinden boşalan ihtisas komisyonları ve birliklerin seçimleri gerçekleştirildi. Meclis ikinci başkan vekilliğine Zeynep Şen seçilirken, encümen üyeliklerine ise Hüseyin Esen ve Zeynep Şen getirildi. Bursa Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Birliği üyeliğine Ozan Eroğlu, Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyeliklerine Hüseyin Esen ve Ali Polat, Bursa Belediyeler Birliği üyeliğine ise Özgür Özkumit seçildi.      

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık