BAŞKAN TÜRKMEN , ÜSKÜDAR ESNAFIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Pandemi süreci boyunca esnaf ve halk buluşmalarına ara veren Üsküdar Belediyesi yeni normal hayat ile ilk esnaf buluşmasını Uncular Caddesi’nde gerçekleştirdi.

BAŞKAN TÜRKMEN , ÜSKÜDAR ESNAFIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU
  • 09 Haziran 2020, Salı 1:06

Sabah kahvaltısı ile gerçekleşen programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Üsküdar merkez esnafından vatandaşlar katılım sağladı.

Sosyal mesafe kurallarına uyularak, maske zorunluluğu ile açık havada gerçekleşen buluşmada Başkan Türkmen yaptığı konuşmasında, “Sevgili hemşehrilerim öncelikle salgın süreci boyunca kurallara harfiyen uyduğunuz ve gösterdiğiniz sabır için size teşekkür ediyorum. Koronavirüs mücadelesi kapsamında ülkemizin gösterdiği başarının en büyük payı hiç şüphesiz sizlerin yani milletimizin kurallara uyması ve sabırla evlerinde kalmasıdır. Şimdi de yeni normal hayat sürecinde maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak normalleşme sürecine adım attık. Aylar sonra sizlerle bir araya geldik. Salgın süreci dolayısıyla durdurduğumuz bazı işlerimiz oldu. Bunlardan biri de Uncular Caddesi için önceden duyurduğumuz projemizdir. Bizlerde yeni normal süreçte yapacağımız ilk işlerden biri olarak söz verdiğimiz gibi Uncular Caddesi’ni trafiğe kapalı bir gastronomi caddesi haline getireceğiz. Sözümüz söz.” şeklinde konuştu.

Başkan Hilmi Türkmen konuşmasının ardından vatandaşlarla tek tek ilgilenip sohbet etti.