Başkan, Türkali Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde Türkali Mah...

Başkan, Türkali Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Başkan Hazinedar, Türkali Mahallesi sakinleriyle toplantı yaptı. Beşiktaş Evlendirme Dairesi’nde gerçekleşen toplantıya aynı zamanda Türkali Mahalle Muhtarı Ahmet Bayraktar, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Mahalle sakinlerinin talep ve sorularını ilettiği toplantı, oldukça verimli geçti. Talep ve şikayetlerin not alınarak çözüme kavuşturulması planlanan toplantıda mahalle sakinleri, Beşiktaş sokaklarındaki çalışmalar ile ilgili memnuniyetlerini de dile getirdiler.

Beşiktaş ilçesine bağlı tüm mahallelerle yapılması planlanan toplantılar devam edecek. Başkan Hazinedar önümüzdeki günlerde diğer mahallelerin sakinleriyle de bir araya gelecek.