solyanreklam
sagreklam

Başkan Tuna'dan Kızılay Milli İrade Meydanı'nda buluşma çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla “15 Temmuz Hain Darbe Girişimi”nin yıldönümünde aziz şehitlerimiz Ankara’da dualarla anılacak.

Başkan Tuna'dan Kızılay Milli İrade Meydanı'nda buluşma çağrısı
  • 14 Temmuz 2018, Cumartesi 2:45


         Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla “15 Temmuz Hain Darbe Girişimi”nin yıldönümünde aziz şehitlerimiz Ankara’da dualarla anılacak. Kızılay Milli İrade Meydanı’nda düzenlenecek anma programı için Büyükşehir Belediyesi hazırlıklara başladı. Meydana kurulacak sahnede gazilerimiz o gece yaşadıklarını anlatacak, dev ekranlardan milletimizin yazdığı kahramanlık destanına ilişkin filmler gösterilecek.

DEMOKRASİ ZAFERİ’NE ÖZEL PROGRAM

        “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” nedeniyle Başkent’te düzenlenecek etkinlikler kapsamında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, vatandaşlara birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, Kızılay Milli İrade Meydanı’nda buluşmaya davet etti.

        Kızılay Milli İrade Meydanı’nda 15 Temmuz Pazar günü saat 21.00’da başlayacak programda şehitlerimiz dualarla, gazilerimiz minnetle anılacak.

DEMOKRASİ ZAFERİ’NE ÖZEL PROGRAM

ULAŞIM ÜCRETSİZ

Vatandaşların aileleri ile birlikte etkinliklere daha kolay ulaşımı için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın talimatıyla EGO Otobüsleri, Metro ve ANKARAY da ücretsiz hizmet verecek.

         Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Pazar günü saat 14.00 ile 16 Temmuz Pazartesi saat 04.00 arasında ulaşımı ücretsiz sağlayacak.

15 TEMMUZ ŞEHİT VE GAZİLERİ HER YERDE ANILACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi ayrıca hain darbe girişiminde o gece Başkent sokaklarında yaşananlarla birlikte milletimizin kahramanlık destanını anlatan fotoğraf karelerinden oluşan sergiler açacak.

         Ulus Heykel, Zafer Çarşısı ve Kızılay Metro’da açılacak sergiler, hafta boyunca açık kalacak.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık