solyanreklam
sagreklam

Başkan Taban Kurşunlulu Vatandaşlarla Buluştu

Belediye Başkanı Alper Taban, Kurşunlu mahallesinde kurulan pazarı ve çevredeki esnafları ziyaret etti. İnegöl Belediyesi şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdürürken, Belediye Başkanı Alper Taban da vatandaşlarla buluşup sorunlarını, talep ve önerilerini, eleştirilerini dinlemeye devam ediyor. Başkan Taban, bugün beraberindeki AK Partili yöneticilerle birlikte Kurşunlu Mahallesinde kurulan pazarı ve çevredeki esnafı ziyaret etti. Pazar ziyareti sırasında İnegöl Belediyesi’nin hazırladığı Sıfır Atık ve İnegöl logolu bez torbaların dağıtımını da yapan Başkan Taban, esnafları tek tek gezerek hayırlı işler dileklerini iletti. Vatandaşlarla da bir araya gelen Taban, çevredeki esnafı da ziyaret etti. Taban, İnegöl’ün tamamında vatandaşlarla bir araya gelmek adına farklı programları vesile kılarak vatandaşları dinlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Taban Kurşunlulu Vatandaşlarla Buluştu
  • 06 Şubat 2019, Çarşamba 13:51

Belediye Başkanı Alper Taban, Kurşunlu mahallesinde kurulan pazarı ve çevredeki esnafları ziyaret etti.

İnegöl Belediyesi şehrin dört bir yanında hizmet seferberliğini sürdürürken, Belediye Başkanı Alper Taban da vatandaşlarla buluşup sorunlarını, talep ve önerilerini, eleştirilerini dinlemeye devam ediyor. Başkan Taban, bugün beraberindeki AK Partili yöneticilerle birlikte Kurşunlu Mahallesinde kurulan pazarı ve çevredeki esnafı ziyaret etti.

Pazar ziyareti sırasında İnegöl Belediyesi’nin hazırladığı Sıfır Atık ve İnegöl logolu bez torbaların dağıtımını da yapan Başkan Taban, esnafları tek tek gezerek hayırlı işler dileklerini iletti. Vatandaşlarla da bir araya gelen Taban, çevredeki esnafı da ziyaret etti. Taban, İnegöl’ün tamamında vatandaşlarla bir araya gelmek adına farklı programları vesile kılarak vatandaşları dinlemeye devam edeceklerini ifade etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık