Başkan Sözlü Lider Bahçeli’nin talimatıyla sahaya indi

Adana Büyükşehir Belediye  Başkanı Hüseyin Sözlü, 2019 mahalli idareler seçimleri için başlama vuruşunu Karaisalı Kızıldağ Yaylası’nda 533. Kızıldağ Karakucak Güreşleri Basın Toplantısı’nda yaptı

533’ncü Kızıldağ Karakucak Güreşleri’nin tanıtımı ve 4 yıllık hizmet süresince Karaisalı’da yapılan Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin sunumunun yapıldığı toplantıda konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, mensubu bulunduğu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘’Sahaya inin, hizmetlerinizi halk hafızasında diri tutun’’ talimatı üzerine 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’nin başlama vuruşunu yaptı

 

950 SPORCU 71 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜ VE ALTIN KEMER İÇİN YARIŞACAK

533’ncüsü düzenlenen Kızıldağ Karakucak Güreşleri’nin tanıtımı için Kızıldağ Yaylası güreş meydanında bir basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yalnızca karakucak güreşlerinin tanıtımını değil dört yıllık hizmet süresince Karaisalı’da gerçekleştirdiği Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini basın mensuplarına anlattı.

5 Ağustos’ta 533’üncüsü gerçekleştirilecek Geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreşleri’nde mücadele vereceğini, Türkiye’nin en büyük karakucak güreş şöleninde bir kilo ağırlığındaki 22 ayar altın kemer ve toplam 71 bin lira para ödülü dağıtılacağını, Büyükler, Yıldızlar ve Minikler kategorilerinde 29 sıklette yapılacak olan güreşlere 950 sporcunun katılacağını ifade eden Başkan Sözlü, Kızıldağ Karakucak Güreşleri onuruna 3-4 Ağustos akşamı düzenlenecek halk konserlerinde ise sevilen sanatçılar Ankaralı Ayşe ve Ali Kınık, Orhan Hakalmaz’ın da türküleriyle Adanalılara unutulmaz bir akşam yaşatacağını belirtti.

“ADİL HİZMET EDİYORUZ”

İlçede yapılan hizmetlerle ilgili bilgilendirmeler yapan Başkan Hüseyin Sözlü, İki aracın yan yana geçemediği Karaisalı-Kızıldağ yolunu kendi imkanlarıyla uçak inecek genişliğe ve kaliteye ulaştırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduklarını, Karaisalı’nın hayati ihtiyaçlarından olan yol, su ve alt yapı çalışmalarını tamamladık. İçme suyu şebekelerini yenilediklerini, Atık Su Arıtma tesisini halkın hizmetine sunduklarını söyledi.

Kente hizmet ederken önceliklerinin şehrin doğasını korumak olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, Karaisalı’da Çöp aktarma istasyonu kurarak ilçe doğasının daha temiz ve yeşil kalmasını sağladıklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi iş birliği ile ilçedeki yolları otoyol standartlarına kavuşturduklarını aktaran Başkan Sözlü, Pozantı Adana Otoban Yoluna alternatif olacak Kızıldağ Pozantı arası yol çalışmalarının devam ettiğini söyledi.