solyanreklam
sagreklam

Başkan Hazinedar'dan Miniklere Ziyaret!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av Murat Hazinedar, belediyemize ait kreşleri ziyaret etti.

Başkan Hazinedar'dan Miniklere Ziyaret!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediye Başkanı Av Murat Hazinedar, belediyemiz bünyesinde hizmet veren; Çetin Emeç, Sıtkı Çiftçi ve Türkan Saylan kreşlerini ziyaret ederek, miniklerle bir araya geldi.

Başkan Hazinedar’a kreş ziyaretleri süresince Çelebi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu da eşlik etti. Hazinedar ve Çelebioğlu, miniklerin derslerine misafir olarak onlara hediyeler dağıttı.

Ziyaretleri sırasında Beşiktaş’a dair pek çok şeyden bahseden Başkan, miniklere hangi takımlı olduklarını ve belediyelerin görevlerini bilip bilmediklerini sordu. Başkan Hazinedar ile minikler arasında keyifli diyaloglar da yaşandı. Hazinedar, miniklerle bol bol sohbet etti ve oyunlar oynadı. Kreşlerimizin minik öğrencileri de Başkan Hazinedar’a kendi yaptıkları resim ve el işlerini hediye etti.

Başkan Hazinedar ziyaretlerin sonrasında, “Bugün Sayın Çelebioğlu ile kreşlerimizi ziyaret ederek geleceğimizin teminatı çocuklarımızın derslerine katıldık. Can amcaları onlara çok güzel hediyeler getirmiş. Onları dağıttık. Çocuklarımızla belediyelerin görevleri üzerine konuştuk. Kreşlerimizde çocuklarımızı geleceğe umutla, mutlulukla hazırlıyoruz. Çünkü onları gülerken görmek her şeye değer” dedi.


Kreşlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık