solyanreklam
sagreklam

Başkan Hazinedar Başkonsoloslarla Bir Araya Geldi!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, İstanbul’da bulunan 24 ülkenin başkonsolosl...

Başkan Hazinedar Başkonsoloslarla Bir Araya Geldi!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 21:11

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 14 Nisan Çarşamba günü 24 ülkenin başkonsoloslarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Beşiktaş Koru İstanbul'da gerçekleşen toplantıya, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş Belediyesi yetkilileri, Hollanda, Kanada, Danimarka, Panama, İtalya, ABD, Almanya, İsviçre, Japonya, Belçika, Moldova, İsrail, Venezuela, Fransa, Çek Cumhuriyeti, Romanya, İspanya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Ermenistan, Finlandiya, Bahamalar, Yunanistan, Birleşik Krallık Başkonsolosları ve temsilcileri katıldı.



Başkan Hazinedar, başkonsolosları Beşiktaş Belediyesi’nin yerel ve uluslararası etkinlikleri hakkında bilgilendirdi. Özellikle Beşiktaş Uluslararası Bahçe ve Çiçek Festivali ve Beşiktaş Gençlik Festivali kapsamında yapılan “Color Up” etkinliği hakkında konuşan Başkan, başkonsolosları Beşiktaş’ın simgesi haline gelecek olan bu önemli etkinliklere katılmaya davet etti.

Hazinedar, toplantıda Türkiye ve dünyada yaşanan terör olaylarına değindi. Dünyanın herhangi bir yerinde yaşanan sorunun tüm dünyayı etkilediğini ifade eden Başkan Hazinedar konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi;

“Dünyada her yer aslında artık aynı. Dünyanın herhangi bir yerindeki soruna zamanında, yerinde, doğru çözüm üretmezsek o sorun artık dünyanın geldiği noktada bizi kolaylıkla bulabiliyor. Bu daha da artacak. İletişimin ve ulaşımın bu kadar hızlı ve güçlü olduğu bir dünyada her sorun özellikle biz idarecilere büyük bir sorumluluk yüklüyor. Biz Beşiktaş’tan böyle bakıyoruz.”

Proje bilgilendirmeleri ve slayt gösterilerinin gerçekleştirildiği buluşma oldukça samimi bir hava ile sona erdi. Dostluk ve barış mesajlarının verildiği toplantı sonrasında başkonsolosları kapıya kadar uğurlayan Başkan Hazinedar, katılımları için hepsine ayrı ayrı teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık