Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu’ndan Yaprak Ailesine Taziye Ziyareti

Ümraniye İnkılap Mahallesi Boztepe Mevkiinde ikamet eden Yaprak ailesi; Sivas’ta elim bir trafik kazası geçirdi. Abdullah Yaprak yönetimindeki araçta bulunan eşi Nurgül Yaprak ve kızı Beyza Yaprak hayatlarını kaybetti, oğlu Yahya Yaprak ve Abdullah Yaprak ise hastanede tedavi altında. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu; acılı aileyi ziyaret ederek taziyelerini ve geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

• 31 Temmuz 2018, Salı 0:00

Gerçekleşen ziyarette Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu; ailenin acısını paylaşarak vefat eden Rabia Yaprak (13) ve Nurgül Yaprak (41) için başsağlığı ve hastanede tedavi gören Abdullah Yaprak ve oğlu Yahya Yaprak (6) için geçmiş olsun dileklerinde bulundular.