Başkan Hasan Can, Anadolu Bilim Kültür ve Cem Vakfı Tarafından Düzenlenen İftar Programına Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Muharrem ayı münasebetiyle Anadolu Bilim Kültür ve Cem Vakfı’nda düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

• 20 Eylül 2018, Perşembe 0:00

İftar programına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Anadolu Bilim Kültür ve Cem Vakfı Başkanı Ziya Kızılkaya, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, AK Parti Ümraniye ve vakıf üyeleri katıldı.

Programda Başkan Hasan Can, Muharrem ayının mübarek olması duasında bulunarak hayırlı iftarlar diledi.