solyanreklam
sagreklam

Başkan Edebali'ye Engelli Şampiyon Basketçilerden Ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bölgesel Lig’de şampiyon olan Bursa Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü’nü makamında ağırladı.

Başkan Edebali'ye Engelli Şampiyon Basketçilerden Ziyaret
  • 04 Mayıs 2018, Cuma 0:00

Türkiye Tekerlekli Sandalye Bölgesel Lig’de namağlup şampiyon olan Bursa Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü Başkanı Recep Tak, sporcular Umut Gürpınar, Süleyman Çokadar, Recep Aktaş, Eyüp Kurt ve Hasan Berk Tütüncü şampiyonluk kupasıyla birlikte Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’yi makamında ziyaret etti. 2017’de kurulduğu ilk sene içerisinde 32 takım içerisinde ilk 8 takım arasına girerek play-off maçları oynayan Bursa Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü, oynadığı 6 maçın tamamını kazanarak namağlup şampiyon oldu. Sporcuları ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Edebali, gösterilen başarıdan dolayı tebrik ederek, “Engelleri yıkarak hayata sporla tutunan bu kardeşlerimizin gösterdiği başarı tüm engelli insanlarımıza azmin sonucunda neler başarabileceğinin en güzel göstergesidir” dedi.


ENGELLERİ AŞAN PROJELER
Yıldırım Belediyesi olarak dezavantajlı grup arasında yer alan engellilerin öncelikli hizmet grupları arasında yer aldığını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Beşeri sermayemizin en önemli odak noktası gençlerimiz ve ağırlıklı olarak dezavantajlı kesimlerimiz. Bizler de spor şehri Yıldırım vurgusuyla yaptığımız hizmetlerde engelli vatandaşlarımızın sporla uğraşmalarına önem veriyoruz. Engelli vatandaşlarımız için yürüttüğümüz çalışmalarla onları hayata bağlıyor; hedeflerini, ideallerini gerçekleştirerek başarılarını ortaya koyacak projeler hazırlıyoruz” diye konuştu. Yıldırım’a Türkiye’nin en büyük spor kompleksini de yaptıklarını hatırlatan Başkan Edebali, “İnanıyorum ki namağlup şampiyon olan Bursa Tekerlekli Sandalye Basketbol Kulübü, 2 bin 500 kişilik kapasiteye sahip Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde nice başarılara imza atacaktır. Başkanımızı ve değerli sporcularımızı tebrik ediyor şampiyonlukların devamını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık