BAŞKAN ÇAĞLAYAN TÜGVA YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN ÇAĞLAYAN TÜGVA YÖNETİMİNİ AĞIRLADI
  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

Orhangazi’deki oluşumunu tamamlayan ve yeni yönetimini oluşturan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Orhangazi Şube Başkanı Volkan Erdem, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çağlayan ile gençlere yönelik çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunan Volkan Erdem, TÜGVA olarak Orhangazi’de gençlere yönelik kültürel faaliyetler konusunda çeşitli çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, TÜGVA yönetimine başarı dileyerek, Orhangazi Belediyesi olarak biz bu yılımızı gençlik yılı ilan etmiştik. Bu noktada göreve geldiğimiz günden itibaren gençlerimize yönelik bir çok çalışma yürüttük. Bundan sonraki dönemde de bu çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız