BAŞKAN ÇAĞLAYAN ERTUĞRUL GAZİ KURAN KURSU KAPANIŞ TÖRENİNE KATILDI

Orhangazi’de bu yıl faaliyete giren Ertuğrul Gazi Kuran Kursu yaz dönemi Kuran Kursları kapanış töreni ile tamamlandı. Hürriyet Mahallesi Kubbeli Cami yanında hizmete

BAŞKAN ÇAĞLAYAN ERTUĞRUL GAZİ KURAN KURSU KAPANIŞ TÖRENİNE KATILDI
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Orhangazi’de bu yıl faaliyete giren Ertuğrul  Gazi Kuran Kursu yaz dönemi Kuran Kursları kapanış töreni ile tamamlandı. Hürriyet Mahallesi Kubbeli Cami yanında hizmete giren Kuran Kursu’nda yaz döneminde Diyanet İşleri Başkanlığı kontrolünde açılan kuran kursuna katılan çocukların kapanış törenine Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İlçe Müftü vekili Vaiz Mevlüt Üder, Ak Parti ilçe başkanı Fahrettin Uludağ, Meclis üyeleri, din görevlileri ve öğrencilerin velileri katıldı. Kuran Kursu hocası Zekeriya Köroğlu, kuran kursu faaliyetleri ve yeni dönem kayıtları ile ilgili bilgi verdi. Kuran Kursunda hafızlık eğitimi verileceğini belirten Zekeriya Köroğlu, yeni dönem kayıtlarının 24 Eylül tarihinde başlayacağını belirtti. Programda daha sonra konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ertuğrul Gazi Kuran Kursu’nun ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, son derece güzel bir kurum ilçemize kazandırıldı. Bu binanın kazandırılmasında emeği olan herkesi kutluyorum. Çocuklarımıza da hayatlarında başarı diliyorum dedi. Konuşmaların ardından kuran kursu öğrencilerinin Kuran tilaveti ve ilahi konserlerinin ardından program tamamlandı.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız