solyanreklam
sagreklam

Başkan Cafer Özdemir Öğretmenler Günü Kutlama Programına Katıldı

Belediye Başkanı Cafer Özdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı.

Başkan Cafer Özdemir Öğretmenler Günü Kutlama Programına Katıldı
  • 05 Aralık 2017, Salı 13:31

Belediye Başkanı Cafer Özdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen programa katıldı. Belediye Kültür Merkezi Şehzade Salonu’nda düzenlenen kutlama programında Vali Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Zafer Uğur, protokol üyeleri, emekli ve görev başındaki öğretmenler ile öğrenciler yer aldı. 

 

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk olarak Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın Öğretmenler Günü mesajı okundu. Adaylığı kalkan öğretmenler adına yapılan konuşmanın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaparak, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenler Günü Kutlama Programı, aday öğretmenlik dönemleri sona eren öğretmenlerin yemin töreni ve emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgelerin takdimi ile devam etti.

 

 Program, Alptekin Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan etkinliklerin sahnelenmesinin ardından sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık