Başkan Atilla'dan Türkiye Muharip Gaziler Derneği'ne ziyaret

• 10 Ağustos 2018, Cuma 17:07

Türkiye Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret eden Başkan Atilla, "Aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz en büyük emanetlerimizdir" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Türkiye Muharip Gazileri Derneğ'ni ziyaret etti. Başkan Atilla'yı derneğin Diyarbakır Şube Başkanı Siraç Ezer ve Gaziler karşıladı. Başkan Atilla, Gazilerin talep ve önerilerini dinledi.

Büyükşehir Belediyesi'nin Gaziler ve şehit ailelerine verdiği öneme değinen Başkan Atilla, "Aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz en büyük emanetlerimizdir. Şanlı bayrağımızın altında huzur içerisinde yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Belediye olarak şehit ailelerimiz ve gazilerimiz için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getiriyoruz" dedi.