solyanreklam
sagreklam

Başkan Atilla’dan esnaf ziyareti

Başkan Atilla’dan esnaf ziyareti

Başkan Atilla’dan esnaf ziyareti
  • 24 Temmuz 2018, Salı 17:52

Kenti birlikte yönetme adına vatandaşlarla bir araya gelerek öneri ve talepleri dinleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, Yenişehir ilçesinde esnafları ziyaret etti.

Kenti birlikte yönetme adına Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Yenişehir ilçesi Lise Caddesi’nde yer alan esnafı ziyaret eden Başkan Atilla, sorunları dinledi ardından çay ocağında vatandaşlarla sohbet etti. Halkın beklentilerinin kendileri için oldukça önemli olduğunun altını çizen Başkan Atilla, talep ve önerileri öğrenmek için kentin her noktasını ziyaret ettiklerini belirtti.

Başkan Atilla; herkesin sesine kulak veriyoruz

Hemşehrilerimize belediyeciliğin her alanında hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını belirten Başkan Atilla, "Bu şehirde herkesin sesine kulak veriyoruz. Size hizmetkar olmaya geldik. Sizin taleplerinize göre çalışmalarımıza yön veriyoruz. Hemşehrilerimizin isteği doğrultusunda hareket ediyoruz. Hemşehrilerimizin daha rahat etmesi için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Belediyeciliğin her alanında hemşerilerimiz için büyük hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Gece gündüz demeden şehrimizi güzelleştirmek için ekiplerimizle sahadayız.” dedi.

Lise Caddesi’nde esnaf ziyaretini tamamlayan Başkan Atilla, daha sonra Yaşar Kemal (Ekinciler) ve Gevran Caddesi’nde esnafla bir araya gelerek sorunları dinledi. Esnaf ziyareti esnasında vatandaşlar Başkan Atilla’ya yoğun ilgi göstererek yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık