solyanreklam
sagreklam

Başkan Atilla: 17 ilçemizde ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor

Başkan Atilla: 17 ilçemizde ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor

Başkan Atilla: 17 ilçemizde ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 17:40

Çınar ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Hemşehrilerimizin hak ettiği hizmetleri sunmak için 17 ilçemizde ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Çınar İlçesine bağlı Belenli ve Başaklı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşları dinledi, Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmaları anlattı.

İlk önce Belenli Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Atilla, sorun ve talepleri dinledi. Vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Başkan Atilla, ayrıca mahallede DİSKİ tarafından yapımı süren su kuyusunu da inceledi. Ardından Başaklı Mahallesine geçen Başkan Atilla, halkla sohbet etti, Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmaları anlattı.

Kentin tüm ilçelerinde eksiklerin giderilmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Atilla, "Hemşehrilerimizin hak ettiği hizmetleri sunmak için 17 ilçemizde ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor. Yoğun bir tempoyla yürüttüğümüz çalışmalarla sorunları çözmekteyiz. Alt yapıdan üst yapıya tüm projelerimizde hemşehrilerimizin görüşüne başvuruyoruz, buna göre planlamamızı yapıyoruz" dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık