solyanreklam
sagreklam

Başkan Albayrak'tan Sami Kayın'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın'ı makamında ziyaret etti.Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu'nun da yer aldığı ziyarette, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.Ziyaretin sonunda Sami Kayın, Başkan Kadir Albayrak'a ve Dr. Gaytancıoğlu'na ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Albayrak ve Gaytancıoğlu da Kayın'a misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Albayrak'tan Sami Kayın'a Ziyaret
  • 07 Ağustos 2018, Salı 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Sami Kayın'ı makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu'nun da yer aldığı ziyarette, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ve Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Sami Kayın, Başkan Kadir Albayrak'a ve Dr. Gaytancıoğlu'na ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Albayrak ve Gaytancıoğlu da Kayın'a misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık