Başkan Albayrak TRAKYAKENT Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) aylık olağan Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.Toplantıda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı ve TRAKYAKENT Birlik Müdürü Behçet Atlı ve encümen üyeleri de aldı.TRAKYAKENT Yönetim Kurulu Toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından son buldu.

Başkan Albayrak TRAKYAKENT Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
  • 14 Ağustos 2018, Salı 0:00