Başkan Albayrak İlçelerde Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray, Kapaklı ve Çerkezköy ilçelerinde Büyükşehir Belediyesince sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Albayrak İlçelerde Devam Eden Çalışmaları İnceledi
  • 26 Aralık 2018, Çarşamba 10:41

İlk olarak Saray ilçesinde Vize Caddesi'ndeki yağmur suyu kanalı çalışmalarını inceleyen Başkan Kadir Albayrak, çalışmalarda görevli teknik personelden gelinen son durum hakkında bilgi aldı. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini ifade eden Başkan Albayrak, Vize Caddesi'ndeki çalışmaların son aşamaya geldiğini ve kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

Daha sonra Kapaklı ilçesinde Mevlana Caddesi'nde tamamlanmak üzere olan beton asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, "Kapaklı ilçemizde, Büyükşehir Belediyemizce RCC beton asfalt çalışmaları tamamlanmak üzere olan Mevlana Caddesinde incelemelerde bulunduk. Alaattin Caddesinde de kısa süre içerisinde asfaltlama çalışmalarımız başlayacaktır. İlçemiz genelinde tüm üst yapı çalışmalarımız önce belirttiğimiz gibi hizmet süremiz içerisinde tamamlanacaktır. Vatandaşlarımıza hoşgörüleri için teşekkür ederim" dedi.

Kapaklı'nın ardından Çerkezköy ilçesine geçen Başkan Kadir Albayrak, burada da yapımı devam eden Kent Park 2'nci etap çalışmalarında gelinen son durum hakkında görevli personelden bilgi aldı. Çalışmaların olumlu bir şekilde ilerlediğini ifade eden Başkan Albayrak, "Kent Park'ın 2'nci etabını da kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Kent Park, Çerkezköylü vatandaşlarımızın nefes alacağı alanlardan biri haline gelecek. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.