solyanreklam
sagreklam

BARIŞA KULAÇ BÖYLE ATILIR

BARIŞA KULAÇ BÖYLE ATILIR

BARIŞA KULAÇ BÖYLE ATILIR
  • 14 Mart 2016, Pazartesi 0:00

Kıtalararası birçok derecesi ve madalyası bulunan İdil Özkol, Muğla’da gerçekleşen yüzme yarışlarında Mudanya’yı temsil ederek, genel klasman ikincisi oldu.

Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü sporcusu İdil Özkol, bu yıl onuncusu gerçekleşen 10. Datça Kış Yüzme Maratonu’nda Mudanya’yı ve Mudanya Belediyesi’ni temsil etti. Geçtiğimiz yıllarda katıldığı yarışlarda kıtalararası birçok derece elde eden Özkol, Datça yarışlarına da genel klasman ikincisi olarak Mudanya’yı gururlandırdı. 5 km’lik uzun parkurda 19-24 yaş kategorisinde Mudanya’yı temsil eden Özkol, Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret ederek, madalya sevincini paylaştı. Datça yarışlarında elde ettiği başarıyı Türkyılmaz ile paylaşan yüzücü Özkol, başkan Türkyılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
“MUDANYA SPORDA DA ADINI DUYURUYOR”
Türkiye’nin en önemli yüzme yarışları içerisinde yer alan Datça Yüzme Yarışları’nda Mudanya’nın temsil edilmesinin gurur verici olduğuna dikkat çeken Mudanya Belediyesi ve Dinç Spor Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İdil kızımızın bu yarışlarda elde ettiği derece bizleri gururlandırmıştır” dedi. İdil’in Barışın ve Kardeşliğin Başkenti teması ile yarışlara katıldığının da altını çizen Türkyılmaz, “İşte barışa kulaç böyle atılır. Mudanya’yı her alanda temsil etmek adına girişimlerimiz devam ediyor. Spora ve sporcuya verdiğimiz destek sürecek” ifadelerini kullandı. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık