solyanreklam
sagreklam

Bağcılar’daki parklarda sokak hayvanlarına su ve mama hizmeti

Bağcılar Belediyesi sokakta yaşayan hayvanların sıcak yaz günlerinde susuzluk çekmemesi ve aç kalmaması için parklara suluk ve mama kapları yerleştirdi. Park görevlileri tarafından temizliği yapılan mama ve su kapları her gün birkaç defa doldurularak hayvanların mağdur olmasının önüne geçiliyor....

Bağcılar’daki parklarda sokak hayvanlarına su ve mama hizmeti
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 11:16

BAĞCILAR’DAKİ PARKLARDA SOKAK HAYVANLARINA SU VE MAMA HİZMETİ

Bağcılar Belediyesi sokakta yaşayan hayvanların sıcak yaz günlerinde susuzluk çekmemesi ve aç kalmaması için parklara suluk ve mama kapları yerleştirdi. Park görevlileri tarafından temizliği yapılan mama ve su kapları her gün birkaç defa doldurularak hayvanların mağdur olmasının önüne geçiliyor.

Bağcılar Belediyesi bunaltıcı yaz sıcaklarından olumsuz şekilde etkilenen sokak hayvanları için harekete geçti. Yetkililer, hayvanların su ve yiyecek ihtiyacını karşılamaya yönelik bahçelere suluk ve mama kabı yerleştirdi.

Bunaltıcı yaz sıcaklarının hakim olduğu bu günlerde görevliler kapları her gün birkaç defa doldurarak, sokak hayvanlarının susuz kalmalarını engelliyor. Sokakta yaşayan kedi ve köpekler bu sayede hem aç hem de susuz kalmıyor. Eskiyen kaplar yenileriyle değiştirilirken, temizliği ise park ve bahçelerdeki görevli personel tarafından yapılıyor.

“Sokak hayvanları bizim can dostumuz”

Sokak hayvanlarının mağdur olmamaları için gereken özeni gösterdiklerini söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Sokak hayvanları bizim can dostlarımız. Bizler onların bu sıcaklarda iyi bir yaşam sürmesi için çalışmalar yapıyoruz. Ekiplerimiz onların yazın sıcak havada susuz ve aç kalmamaları için yoğun bir çaba gösteriyor" dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık