solyanreklam
sagreklam

Avrupa Şampiyonu Engelli Futbolcular Başkan Lokman Çağırıcı’yı Ziyaret Etti

İsveç’te düzenlenen “İşitme Engelliler U21 Futbol Avrupa Şampiyonası”nda rakiplerini eleyerek şampiyon olan U21 milli takımızın sporcuları Cihan Özkan ve Emirhan Doğan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı ziyaret etti. Çağırıcı, makamında ağırladığı sporcuları tebrik etti....

Avrupa Şampiyonu Engelli Futbolcular Başkan Lokman Çağırıcı’yı Ziyaret Etti
  • 11 Eylül 2018, Salı 13:33




İsveç’te düzenlenen “İşitme Engelliler U21 Futbol Avrupa Şampiyonası”nda rakiplerini eleyerek şampiyon olan U21 milli takımızın sporcuları Cihan Özkan ve Emirhan Doğan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı ziyaret etti. Çağırıcı, makamında ağırladığı sporcuları tebrik etti.

01-12 Ağustos 2018 tarihleri arasında İsveç’in Stockholm kentinde yapılan “İşitme Engelliler U21 Futbol Avrupa Şampiyonası”na katılan U21 Milli takımımız, büyük başarıya imza attı. Rakiplerini tek tek yenerek gruptan lider çıkan ay yıldızlı ekibimiz, yarı finalde Rusya’yı 4-0 gibi bir skorla geçerek finale kaldı. Finalde karşılaştığı Ukrayna’yı da aynı skorla yenen milli takımımız Avrupa Şampiyonu olarak adını spor tarihine yazdırmıştı.

Şampiyon olan takımın kadrosunda yer alan ve Bağcılar’da yaşayan Cihan Özkan ve sporcu arkadaşı Emirhan Doğan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’yı makamında ziyaret etti.

“Sizinle gurur duyuyoruz”

Ülkemize yaşattıkları gururdan dolayı şampiyon sporcuları tebrik eden Çağırıcı “Gençlerimizin her platformda göğsümüzü kabartması bizi çok mutlu ediyor. Sizinle gurur duyuyoruz. Allah yolunuzu açık etsin. Bundan sonra çıkacağınız bütün maçlarda da başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

Görüşmeden sonra milli futbolcular, Başkan Çağırıcı’yla hatıra fotoğrafı çekildi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık