solyanreklam
sagreklam

'Aşk bir şey değildir' Mudanya'da sahnelecek.

Başrollerini Ececan Gümeci ve Aykut Ünal'ın paylaştığı 'Aşk Bir Şey Değildir' adlı oyun, Sevgililer Günü’ne özel bir etkinlikle Mudanyalılarla buluşuyor. Aşkın mizahi bir şekilde anlatımını konu edinen oyun, 17 Şubat Cumartesi saat 20.00’de Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

'Aşk bir şey değildir' Mudanya'da sahnelecek.
  • 17 Şubat 2018, Cumartesi 10:42

Başrollerini Ececan Gümeci ve Aykut Ünal'ın paylaştığı “Aşk Bir Şey Değildir” adlı oyun, Sevgililer Günü’ne özel bir etkinlikle Mudanyalılarla buluşuyor. Aşkın mizahi bir şekilde anlatımını konu edinen oyun,  17 Şubat Cumartesi saat 20.00’de Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.

Sanatı herkes için ulaşılabilir hale getiren Mudanya Belediyesi kültür sanat etkinliklerini sürdürüyor. Başrollerini Ececan Gümeci ve Aykut Ünal'ın paylaştığı “Aşk Bir Şey Değildir” adlı oyun Sevgililer Günü’ne özel bir etkinlikle Mudanyalılarla buluşuyor. Modern çağda evlilik kurumunun çatısı altında sorumlulukların, kıskançlığın, sadakatin, özverinin, güvenin, hoşgörünün ve aşkın mizahi bir şekilde anlatımını konu eden oyun, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. 17 Şubat Cumartesi saat 20.00’de Mudanyalılarla buluşacak olan oyun, ücretsiz olacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık