AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda Bayramlaşma Töreni Yapıldı

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’nun ev sahipliğinde; AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı mensuplarının katıldığı bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleşti.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nda Bayramlaşma Töreni Yapıldı
  • 22 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can,  AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı ve yönetimi, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı mensupları katıldı.

Program, konuşmaların ardından protokolün vatandaşlarla bayramlaşmasıyla sona erdi.